Snelle levering | 20 jaar expertise

Kleurlenzen op sterkte online bestellen

Kleurlenzen op sterkte online bestellen

Kleurlenzen op sterkte online bestellen

Wat een leuk idee: voor een feestje of bijeenkomst, óf gewoon voor de lol, wil je eens een andere kleur ogen proberen. Wat dacht je van groen, blauw of bruin in plaats van de kleur die je normaal hebt? Bij Eyelens kun je terecht voor kleurlenzen op sterkte. Zo geef je je ogen gemakkelijk die andere uitstraling, zonder dat je daarbij inlevert als het gaat om je zicht. Je wil tenslotte niet overal tegenaan botsen of in de verkeerde trein stappen omdat je kleurlenzen hebt die puur het cosmetische effect bereiken.

Het effect van deze lenzen

Kleurlenzen, van de merken Air Optix, FreshLook of SofLens, zijn te verkrijgen in verschillende sterktes. Je kunt over het algemeen dus altijd kleurlenzen vinden die bij je ogen passen. Wel verschilt het eindresultaat per kleur: heb je bruine ogen en kies je voor blauwe lenzen? Dan bestaat de mogelijkheid dat je er minder van ziet dan wanneer je van lichte naar donkere ogen zou gaan. Er is dus nooit van tevoren te zeggen hoe het resultaat zal zijn! Wanneer je het effect van de lenzen wil zien, zul je de kleurlenzen op sterkte dus zelf moeten proberen.

Goedkope kleurlenzen

Voordelige kleurlenzen kun je bestellen in de webshop van Eyelens. Er zijn de ‘standaard’ kleurlenzen, die er letterlijk voor bedoeld zijn om de kleur van je ogen te veranderen, maar het kan ook anders. De FreshLook lenzen bijvoorbeeld zijn lenzen die de natuurlijke kleur van je ogen versterken en ervoor zorgen dat je ogen er groter en levendiger uitzien. Heb je bijvoorbeeld een heel lichte kleur blauw, en zou je die wel iets feller willen zien? Dan kun je dit soort lenzen proberen. Goedkope kleurlenzen bestellen doe je bij Eyelens trouwens ook nog eens zonder verzendkosten te betalen! Over het algemeen zorgen wij er altijd voor dat bestellingen van contactlenzen gewoon door je brievenbus passen. En past het niet? Dan kun je er ook voor kiezen om het pakket zelf bij jou in de buurt op te halen, zodat je niet thuis hoeft te blijven voor de bezorger. Meer over de verzending van goedkope kleurlenzen en andere producten lees je op de website.