Snelle levering | 20 jaar expertise

Abonnementen

Met het Eyelens Easy abonnement kies je eenvoudig voor de juiste lenzen, vloeistof en oogzorgproducten. Daglenzen, weeklenzen of maandlenzen de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nooit meer je lenzen te lang inhouden of te laat zijn met bestellen, op deze manier heb je je nieuwe lenzen of producten altijd bij de hand.

Bij het Eyelens Easy abonnement zit je niet vast aan vervelende jaar contracten en ben jezelf helemaal in control. Wil je stoppen of tijdelijk pauzeren dan is dat heel simpel, je neemt contact op met de klantenservice en je geeft aan dat je wenst te stoppen of pauzeren. Je betaalt alleen voor de lenzen en vloeistoffen die je reeds hebt ontvangen!

 

Waarom abonneren?

 5% korting op jouw lenzen, vloeistof en oogzorgproducten

Met een abonnement ben je goedkoper af dan met losse bestellingen.

Jij hebt de controle

Je kan jouw abonnement op elk moment pauzeren of annuleren. Dit zonder extra kosten.

Gratis verzending

Jouw lenzen en vloeistof worden elke 3 of 6 maanden bij jou thuis geleverd, volledig gratis.

Hier zit wel een minimumorderbedrag aan vast van €20 voor de oogverzorgingsproducten.

Nooit meer zonder lenzen of oogzorgproducten zitten

Jouw lenzen producten worden automatisch bezorgd, zo hoef je je nooit meer zorgen te maken om zonder lenzen/producten te komen zitten.

Alleen maar voordelen:

  1. Het is gemakkelijk, wij zorgen ervoor dat jouw lenzen altijd op het juiste moment bij jouw thuis zijn.
  2. Draag jij week of maandlenzen? Goed nieuws, wij leveren jouw lenzenvloeistof mee bij je week- of maandlenzen samen met een nieuw lenzendoosje.
  3. Het is flexibel dus jij kan het op elk moment overslaan of opzeggen.
  4. Jij hoeft je niets meer aan te trekken van de betaling, dit regelen we helemaal voor jou. De betaling gaat maandelijks door via een domiciliëring, alles verloopt dus automatisch.

Hoe sluit ik een Easy-abonnement af?

Wil je een abonnement afsluiten? Het is zo eenvoudig als het aanvinken van de 'Abonnement' checkbox op onze website. Nadat je dit hebt gedaan, worden de beschikbare opties getoond op basis van de variant die je geselecteerd hebt.

Wanneer je dit product aankoopt, wordt automatisch een abonnement voor je aangemaakt. Maar wees gerust, we bieden je volledige controle. Op de bevestigingspagina van je bestelling vind je een handige link naar de pagina waar je jouw abonnement kunt beheren. Bovendien vind je op je accountpagina ook dezelfde link om je abonnement op elk gewenst moment te beheren.