Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Over Eyelens

Lenzen die geleverd worden aan je voordeur? Ja, zo eenvoudig kan het zijn!

Bij Eyelens bestel je je producten online zodat je de deur niet uit moet om contactlenzen en oogverzorging te kopen. Koop je producten met een simpele klik van op eender welke plaats en eender welk moment.

Zijn je oogdruppels bijna op of heb je bijna geen lenzenvloeistof meer? Dan ben je bij Eyelens aan het juiste adres! Bestel deze producten voor 16uur, dan heb je ze de volgende dag in huis.

We zijn een online webshop waar je lenzen, lenzenvloeistoffen en oogverzorging kan kopen aan een goedkopere prijs dan een opticien. Hierdoor kunnen we onze prijs-kwaliteit altijd garanderen. We beschikken over een groot en divers assortiment zodat je altijd alles kan vinden kan wat je zoekt. Vind je toch nog niet terug waar je op zoek naar bent? Stuur ons gerust een mailtje op info@eyelens.nl en wij bekijken samen de mogelijkheden.

Bij de oogverzorgingsproducten wordt er nauwkeurig nagekeken of deze een meerwaarde betekenen voor ons gamma zodat we kunnen garanderen dat jouw aankoop van deze producten werkelijk bijdraagt tot jouw oogzorg. We zijn constant op zoek naar nieuwe producten zodat we je nog beter kunnen helpen. In 2023 zijn onze krachten gebundeld met Oogzorg-Producten en Onder de Linden waardoor we nog sterker staan.

Nog niet overtuigd? Bekijk onze reviews op Yotpo.
Iedereen die een bestelling heeft geplaatst kan een review plaatsen.

15 jaar

Al méér dan 15 jaar is Eyelens een trouwe partner voor contactlenzen, lenzenvloeistoffen en oogverzorging.

Word jij onze volgende klant?

Maar hoe begon het dan allemaal?

Midden de 20ste eeuw werd er in Amsterdam een informatieve website onderhouden met allerhande tips en tricks rond oogverzorging. Nadat de vraag naar producten bleef groeien, werd er enkele maanden later een extra webshop aan deze website gekoppeld.

Door de enorme groei werd het na een paar jaar niet langer mogelijk om alles in te pakken en te verzenden vanuit de garage die tot dan gebruikt werd. Het gevolg was een uitbreiding naar een eigen kantoor en magazijn. Mede door de verhuis naar de nieuwe locatie met een geavanceerd magazijn is het mogelijk voor Eyelens om alles dat op werkdagen voor 16uur besteld is, dezelfde dan nog verzonden kan worden.

We blijven ons team nog uitbreiden om onze klanten steeds zo goed mogelijk te kunnen helpen, elke dag opnieuw.