Snelle levering | 20 jaar expertise

Bausch en Lomb lenzen

Bausch en Lomb lenzen

Bausch en Lomb lenzen

Het van oorsprong Amerikaanse merk Bausch en Lomb ontstond in 1853 en heeft zich sinsddien ontwikkeld tot een grote leverancier van kwalitatief hoogwaardige optische producten. De Bausch en Lomb lenzen koopt u snel en eenvoudig bij Eyelens in de webshop. Naast de ‘gewone’ contactlenzen zijn er ook lenzen van Bausch & Lomb verkrijgbaar die bedoeld zijn voor mensen met astigmatisme. Ook kunt u een keuze maken als het gaat om de soort lenzen: heeft u liever een daglens, of lenzen die u langer kunt dragen?

Verschillende lenzen van Bausch & Lomb

Zoals gezegd biedt Eyelens verschillende soorten Bausch & Lomb lenzen. Hieronder vindt u een korte omschrijving van enkele namen en de eigenschappen van Bausch en Lomb lenzen.

PureVision contactlenzen

De PureVision contactlenzen zijn dag- en nachtlenzen die tot dertig dagen gebruikt kunnen worden. Dankzij het verbeterde optische ontwerp krijgt u een helderder, scherper zicht dan u gewend bent. Het unieke materiaal van deze lenzen laat de juiste hoeveelheden zuurstof naar het oog door. Dit zorgt voor optimale comfort.

PureVision 2 HD Toric

Deze lenzen, bedoeld voor mensen met astigmatisme, zijn ontworpen om halo’s en schitteringen te verminderen. De lenzen bieden veel draagcomfort en zorgen voor voldoende zuurstof naar de ogen. Goed is om de lenzen minimaal één keer per week ‘s avonds uit te doen en zonder de lenzen te slapen. Eyelens adviseert echter om altijd zonder lenzen te gaan slapen.

SofLens 59

Deze zachte disposable maandlens biedt een uiterst scherp zicht. Door de hoge mate van comfort kunt u deze lenzen de gehele dag met een prettig gevoel dragen.

SofLens daily disposable contactlenzen

Dit zijn zachte, disposable daglenzen van Bausch & Lomb. De lenzen hebben een asferisch ontwerp. Hierdoor zorgen ze voor scherp en helder zicht, zelfs bij omstandigheden met minder licht. U kunt deze lezen gedurende de hele dag comfortabel dragen.