Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Beste lenzen

Beste lenzen

Beste lenzen

De beste daglenzen: daar is bijna iedereen die lenzen draagt wel naar op zoek. Het zou mooi zijn als u het gevoel heeft dat u de perfect lenzen draagt. Maar helaas zijn er nog steeds veel mensen op zoek naar lenzen die echt goed bij hen passen.

Soorten daglenzen

Hoe weet u nu wat de beste daglenzen zijn? Dat verschilt per persoon. Er zijn zoveel verschillende soorten daglenzen, dat de perfecte lens er voor u wel bij moet zitten. Diverse merken bieden daglenzen aan, waardoor er veel keus is.

Multifocale daglenzen

Zo zijn er onder andere multifocale daglenzen. Hierbij is het mogelijk om het oog op verschillende afstanden scherp te laten zien, dus voor dichtbij en veraf. Deze daglenzen zijn zeer geschikt voor ouderen, die opeens leesklachten krijgen. Met een multifocale daglens kunt u dan zonder verdere hulpmiddelen ver blijven kijken en lezen.

Niet gelijk bolvormige oogbol

Er bestaan ook speciale daglenzen voor mensen waarbij de oogbol niet in alle richtingen de gelijke kromming heeft. Deze lenzen geven de hele dag door een goede zichtkwaliteit en zijn zelfs aan het einde van de dag nog comfortabel.

Disposabele daglenzen

De zachte disposabele daglens heeft een asferisch ontwerp, wat een verbeterd zicht geeft. De details zijn helderder, de contrasten zijn scherper en ook de kleuren worden duidelijker. Deze daglens is ook ideaal bij omstandigheden met minder licht, want u ziet zelfs beter in het donker.

Droge ogen beste lenzen

Veel mensen hebben last van droge ogen en hier zijn dan ook speciale daglenzen voor. Er bestaan lenzen die bij elke knipperbeweging uw lenzen opnieuw bevochtigen. In de lens zit dus een ingebouwde bevochtiger. Deze lenzen zijn dus erg geschikt voor lensdragers die vaak droge ogen hebben. Ze bevatten drie componenten die de hele dag voor comfort zorgen. Het eerste component zorgt voor een zachte comfortfilm over de lens, wat u gelijk merkt bij het inzetten van de lens. Het tweede component zorgt voor een bevochtigende werking. Tenslotte wordt het derde component geactiveerd door het knipperen. Dit verfrist uw daglenzen tot aan het einde van de dag. Met deze informatie kunt u zelf bepalen wat de beste daglenzen voor u zijn. Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u altijd nog contact opnemen met een specialist.