Snelle levering | 20 jaar expertise

Kleurlenzen

Kleurlenzen

Kleurlenzen

Kleurlenzen zijn voor mensen die meer uit hun oogkleur willen halen. Dit kan met kleurlenzen die de natuurlijke oogkleur beter laten uitkomen, of met gekleurde lenzen waarbij de oogkleur verandert. Kleurlenzen kunnen voor de fun gedragen worden, maar er zijn ook kwalitatief goede kleurlenzen die als normale lenzen gedragen kunnen worden. Hiermee valt voor u als lensdrager een win win situatie te behalen. U zult door de goede lenzen weer scherp zien plus dat u kunt profiteren van de mogelijkheid om een andere oogkleur te kiezen. Kleurlenzen van hoogwaardige kwaliteit kunt u het beste kopen of bestellen bij een professionele lens- of brillenshop, zodat u bent verzekerd van kwaliteit.

Kleurlenzen van Eyelens

Eyelens is een professionele lenzen webshop, die ook verschillende soorten kleurlenzen biedt. Bij Eyelens bent u verzekerd van kwaliteit, ongeacht het soort of merk lenzen dat u kiest. Eyelens is gespecialiseerd in de verkoop van contactlenzen via internet. Onder het kopje kleurlenzen kunt u zien welke soorten kleurlenzen Eyelens heeft in haar assortiment. U kunt de gekleurde contactlenzen gemakkelijk online bestellen. Houdt u echter rekening met het kiezen van de juiste kleur. Sommige kleurlenzen hebben slechts een geringe invloed op uw natuurlijke oogkleur, bijvoorbeeld de Freshlook Dimensions. Deze kleurlenzen laten de natuurlijk lichte oogkleur duidelijk uitkomen en versterken. Andere kleurlenzen zorgen voor een kleurverandering. In de Freshlook Color Studio kunt u zelf bekijken hoe de kleurverandering uitpakt op uw natuurlijke oogkleur.

Soorten kleurlenzen

Bij Eyelens kunt u kiezen voor verschillende soorten kleurlenzen, net zoals u kunt kiezen voor verschillende soorten ‘normale’ lenzen. Het ruime assortiment biedt u bijvoorbeeld verschillende soorten gekleurde maandlenzen. U kunt ook kiezen voor kleurlenzen met hetzelfde effect, maar met het gemak van een daglens. Uiteraard kunt u de lenzen in verschillende sterktes bestellen. Het is ook mogelijk om de rechter- en linkerlens apart te bestellen, bijvoorbeeld als de sterktes van beide lenzen bij u niet overeen komen.