Snelle levering | 20 jaar expertise

Kleurlenzen op sterkte

Kleurlenzen op sterkte

Kleurlenzen op sterkte

Kleurlenzen zijn natuurlijk niet alleen bijzonder leuk voor een feestje of speciale gelegenheid. Heeft u ook een bepaalde sterkte, dan is het uiteraard verstandig om te kiezen voor kleurlenzen op sterkte. Voor dit soort lenzen bent u hier op de website van Eyelens aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende soorten gekleurde lenzen op sterkte, allemaal van uitstekende kwaliteit!

Verschillende kleurlenzen met sterkte

Eén van de bekende merken die u bestelt in de webshop van Eyelens is de FreshLook kleurlens van Ciba Vision / Alcon. Deze kleurlenzen verkopen we in verschillende soorten, kleuren, verpakkingen en effecten. Zo verkopen we dag- en maandlenzen, kunt u uiteraard uw eigen sterkte kiezen en kiest u de kleur die het beste bij u past. Het resultaat van de kleurlenzen met sterkte hangt af van uw natuurlijke oogkleur, en zal dus bij iedereen anders zijn. Ook verkopen we de SofLens Natural Colors kleurlens van Bausch en Lomb lenzen. Hierbij kunt u kiezen tussen negen verschillende kleuren, die ook mooi staan als u een donkere oogkleur heeft.

Gekleurde contactlenzen op sterkte online bestellen

Bestelt u meerdere producten van dezelfde sterkte, dan profiteert u altijd van onze staffelkorting. Ook uw andere soorten lenzen en lensbenodigdheden (zoals vloeistof) vindt u in de webshop van Eyelens. Dus bent u op zoek naar gekleurde lenzen met sterkte, bekijk dan het aanbod en maak uw keuze tussen de bijzondere lenzen. Het bestellen bij Eyelens gaat snel en gemakkelijk. Uw bestelling wordt altijd verpakt in een platte doos zodat deze altijd door de brievenbus kan. Wanneer uw product bij ons op voorraad is, en u deze vóór 15.00 uur bestelt, kan het de volgende dag al door ons worden verzonden. Het betalen via de website gaat snel en veilig.