Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Lenzen met cilinder

Lenzen met cilinder

Lenzen met cilinder

Lenzen met cilinder zijn bedoeld voor mensen met een cilinderafwijking aan de ogen. Dit betekent dat het oog geen mooi bolvormig hoornvlies heeft, zoals zou moeten, maar dat de kromming van het vlies in een bepaalde richting verschillend is. Het gevolg daarvan is dat het oog niet één brandpunt, maar twee brandlijnen heeft. Lenzen met cilinder zijn hier een uitstekende oplossing voor. Een dergelijke lens heeft namelijk twee sterktes. De cylinder lenzen worden ook wel torische lenzen genoemd. Contactlenzen met cilinder zijn dus uitermate geschikt voor mensen met deze afwijking, die ook wel astigmatisme wordt genoemd.

Lenzen cilinder online bestellen

In onze webshop bestelt u de lenzen met cilinder eenvoudig en snel. In ons assortiment houden we rekening met uw wensen. Zo vindt u hier ook zachte lenzen met cilinder en andere zeer comfortabele dag-, week- en maandlenzen die geschikt zijn als lenzen voor een cilinderafwijking. Het bestellen van uw gewenste lenzen met cilinder is erg gemakkelijk. U vult op de website de gegevens in die op u van toepassing zijn. Denk hierbij aan de sterkte van uw lenzen, de radius/diameter, de cilinderwaarde en de asstand van de cilinder. U bent bij het bestellen niet verplicht om een linker- en rechterlens tegelijk te nemen, het is prima mogelijk om bijvoorbeeld ook alleen voor de linker- of juist alleen de rechterlens te kiezen.

Contactlenzen met cilinder bij Eyelens

Het assortiment van contactlenzen met cilinder van Eyelens bestaat uit contactlenzen van verschillende topmerken. Deze lenzen zorgen ervoor dat het totale beeld weer scherp op het netvlies geprojecteerd wordt en u dus niet langer de hinder voelt van de cilinderafwijking. De lenzen van deze merken maken het dragen zo comfortabel mogelijk. Bestel bij Eyelens ook uw lensvloeistof en u heeft weer lang plezier van uw lenzen.