Gratis verzending vanaf €60.

Proclear lenzen

Proclear lenzen

Proclear lenzen

Proclear lenzen zijn kwalitatief hoogwaardige lenzen van fabrikant Coopervision. De Proclear serie is in verschillende varianten verkrijgbaar in de webshop van Eyelens. Deze lenzen laten duidelijk zien dat Coopervision uitblinkt in het creëren van lenzen voor de vele verschillende ogen. Zo zijn de Proclear lenzen ook als torische lenzen verkrijgbaar, en zijn er lenzen voor personen die moeite hebben met het scherp zien zowel dichtbij als veraf. Hieronder leest u meer over de verschillende Proclear lenzen.

Soorten Proclear lenzen bij Eyelens

De Proclear Multifocal XR lens bijvoorbeeld wordt speciaal voor de klant gefabriceerd wanneer er vraag is naar een bijzonder hoge sterkte. Dit is een zachte multifocal maandlens die ontworpen is naar de natuurlijke beeldvorming in de hersenen. Ook is er de Proclear 1 Day Multifocal, een multifocale daglens die zorgt voor goede scherpte en een hoge mate van comfort. Het materiaal houdt rekening met het feit dat men met het ouder worden drogere ogen krijgt. Het materiaal trekt vocht aan en houdt dit vast. Een derde voorbeeld is de Proclear Toric XR lens, een maatwerk zachte torische maandlens. Deze zorgen ervoor dat men de hele dag een scherp en helder zicht heeft. Op de website vindt u een overzicht van de verschillende Proclear lenzen.

Over Coopervision

Coopervision is een toonaangevende fabrikant van kwalitatief hoogwaardige lenzen. Het bedrijf is onderdeel van The Cooper Companies, dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in zachte contactlenzen. Bestelt u Coopervision lenzen bij Eyelens, dan profiteert u van een staffelkorting en van veilige en voordelige verzending. Als de producten op voorraad zijn, geldt bij ons: voor 15.00 uur besteld, dan wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Tevens zijn wij te bereiken voor advies en antwoord op uw vragen. U krijgt contact met ons door te bellen met 040-7850584 of door een e-mail te sturen naar post@eyelens.nl. Wij voorzien u graag van een deskundig advies!