Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Torische lenzen

Torische lenzen

Torische lenzen

Torische lenzen zijn speciale lenzen voor mensen met een cilinderafwijking aan de ogen. Zo’n soort afwijking in de cilinder wordt ook wel astigmatisme genoemd. Hierbij is het hoornvlies ovaalvormig, in plaats van rond. Hierdoor wordt het licht niet in alle opzichten gebroken, zodat u een onscherp beeld heeft, zowel dichtbij als in de verte. De cilinderafwijking komt vaak voor in combinatie met verziendheid of bijziendheid. Torische lenzen corrigeren deze afwijking doordat ze een cilinder bevatten. Hierdoor wordt het totale beeld scherp op het netvlies geprojecteerd. Een torische lens is toe te passen in brillen, contactlenzen en implantaatlenzen.

Torische contactlenzen

Wanneer u kiest voor contactlenzen, kunnen torische contactlenzen bij de bovengenoemde afwijking een oplossing zijn. Bij Eyelens kunt u kiezen uit verschillende soorten torische lenzen. Zo zijn er torische daglenzen, torische weeklenzen en torische maandlenzen. Ook zijn de torische contactlenzen te verkrijgen van verschillende topkwaliteit merken. Eyelens heeft zelfs torische dag- en nachtlenzen, zoals de Purevision Toric. Het unieke siliconenmateriaal gaat aanslag op de lenzen tegen en laat tegelijkertijd de juiste hoeveelheid zuurstof door naar het oog. Hierdoor ervaart u een uitstekend zicht en perfect comfort.

Torische lenzen online bestellen

U kunt bij Eyelens gemakkelijk uw torische lenzen online bestellen. Hiervoor heeft u slechts een paar gegevens nodig. Zo moet u de sterkte van uw contactlenzen weten, de radius/diameter, de cilinderwaarde- en asstand. U kunt zelf aangeven of u een rechterlens, linkerlens of een rechter- en linkerlens wilt bestellen. U kunt een aantal tot 4 bestellen en bij een oplopend aantal verminderd de prijs per verpakking. Wanneer u vertrouwt bent met uw eigen merk kunt u deze tegelijk bestellen, en wanneer u een ander merk wilt proberen kunt u een enkele verpakking bestellen. Eyelens levert snel, zodat de torische contactlenzen binnen 5 werkdagen bij u in de brievenbus verschijnen. Bekijkt u zelf het volledige overzicht torische lenzen.