Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Het verschil tussen AOSept Plus & AOSept Plus HydraGlyde?

banner_aosept_plus

Het verschil tussen AOSept Plus & AOSept Plus HydraGlyde?

De AOSept Plus lenzenvloeistof is een reinigings- en desinfectievloeistof voor zachte lenzen, inclusief silicone-hydrogel en vormvaste lenzen. Maar wat zijn de verschillen tussen AOSept Plus & AOSept Plus HydraGlyde?

HydraGlyde Moisture Matrix Technology

Deze vloeistof combineert de AOSept Plus lenzenvloeistof met de HydraGlyde Moisture Matrix Technology. Deze technologie zorgt voor een langdurige bevochtiging van de lens. Het is een bevochtigingsmiddel dat is ontwikkeld om vocht aan te trekken. Zo voelen ze elke dag terug aan als nieuwe en frisse contactlenzen, dit zorgt voor een optimaal draagcomfort en een helder zicht.

Wist jij dat een deel van de contactlensgebruikers stopt met het dragen van contactlenzen door ongemakken? Met de Plus HydraGlyde proberen ze een oplossing te bieden voor ongemakken en draagcomfort.

AOSept - Uniek 3-voudig reinigingsformule

AOSept Plus is een vloeistof voor het reinigen, desinfecteren, neutraliseren en verwijderen van eiwitten. De lenzenvloeistof werkt met een uniek 3-voudig reinigingsformule:

  1. De waterstofperoxide desinfecteert de lens en verwijdert dus effectief afzettingen en ongewenste micro-organismen (microben) van je lenzen. Let op: zorg dat je ogen geen onmiddellijk contact hebben met de peroxidevloeistof. Dit kan leiden tot brandwonden, dus het is belangrijk om je lenzen minimaal 6 uur in je lenshouder te laten neutraliseren.
  2. De actieve stof in de lenzenvloeistof zorgt voor een diepe reiniging van de lens om het vuil en aanslag los te maken.
  3. De AOdisc splitst de waterstofperoxide in het water en zuurstof, zodat er uiteindelijk een zoutoplossing overblijft. Na het neutralisatieproces kunnen de lenzen onmiddellijk worden ingezet.

De AOSept Plus HydraGlyde biedt dezelfde drievoudige reiniging als de originele AOSept Plus met de exclusieve HydraGlyde Moisture Matrix Technology voor langdurig vocht. Het biedt de volledige dag comfort zonder toegevoegde conserveermiddelen.

Volgens oogzorgspecialisten zorgt de AOSept Plus HydraGlyde voor een verbeterde bevochtiging en comfort de hele dag lang, wat leidt tot minder klachten. Het is een optimale oplossing voor contactlensdragers met gevoelige ogen of met een allergie voor bewaarmiddelen in een alles in één vloeistof.