Snelle levering | 20 jaar expertise

Lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddel, onze top 5!

EasySept lenzenvloeistof verpakking

Lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddel, onze top 5!

Wat is precies een conserveringsmiddel? Dit is een bewaarmiddel om de houdbaarheid van bederfelijke producten te verlengen. Waarschijnlijk gaat er wel een lampje branden: maar dat zit toch in voedsel? Niet dus! Ook aan lenzenvloeistoffen worden conserveringsmiddelen toegevoegd.

Als u overgevoelig of allergisch bent voor conserveringsmiddelen dan kunt u last van jeukende en brandende ogen krijgen. Om klachten te voorkomen, kunt u het beste een lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddel kiezen op basis van een zoutoplossing. Wij laten u onze top 5 zien!

EASYSEPT lenzenvloeistof met waterstofperoxide

Een allergie voor conserveringsmiddelen in lenzenvloeistoffen kan vervelende klachten geven. Lenzen dragen met gevoelige ogen is niet prettig. Daarom is het belangrijk om de juiste lenzenvloeistof te gebruiken. Het

Easysept peroxide contactlens verzorgingssysteem

is een goed alternatief.

Deze lenzenvloeistof is gemaakt zonder conserveringsmiddelen, maar op basis van waterstofperoxide. In 6 uur zijn uw lenzen perfect gereinigd. De lenzen zijn volledig gedesinfecteerd. De vloeistof is hard voor de bacteriën, maar zacht voor uw lenzen.

Het verzorgingssysteem is geschikt voor zachte lenzen.

Easysept lenzenvloeistof peroxide verpakking

Regard® all in one voor gevoelige ogen

Heeft u siliconen hydrogel lenzen? Dan is de

Regard all in one lenzenvloeistof

zeker aan te raden. Deze lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen is geschikt voor zachte contactlenzen.

Door de unieke formule: OxyChlorite®, zorgt de lenzenvloeistof voor de juiste toevoer van zuurstof. Hierdoor zitten de lenzen extra comfortabel. In de lenzenhouder worden uw lenzen grondig gedesinfecteerd. De volgende dag zijn uw lenzen weer helemaal vrij van vuil.

Regard all in one lenzenvloeistof verpakking

Optiview Alpha lenzenvloeistof voor zachte- en harde lenzen

De

Optiview Alpha

is een lenzenvloeistof geschikt voor alle typen contactlenzen. Het is een lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen, maar op basis van waterstofperoxide. Uw lenzen zijn na minimaal 6 uur volledig gedesinfecteerd.

De lenzenvloeistof reinigt, desinfecteert en neutraliseert. De vloeistof die overblijft is een zoutoplossing. Uw lenzen kunnen direct de volgende dag weer worden ingezet.

Optiview Alpha lenzenvloeistof verpakkingen

AOSEPT® plus, voor alle typen zachte lenzen

De

AOSEPT-plus

lenzenvloeistof reinigt, desinfecteert en neutraliseert uw lenzen. Hij verwijdert proteïnen in één enkele stap. Voeg de vloeistof toe in uw lenzenbakje als u uw lenzen uit doet. Na minimaal 6 uur zijn uw lenzen weer volledig gereinigd.

Deze lenzenvloeistof is geschikt voor alle typen zachte contactlenzen. Het is een lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen, maar op basis van waterstofperoxide.

AOSEPT plus lenzenvloeistof verpakking

AOSEPT® HydraGlyde, voor alle typen contactlenzen

Welke lens u ook heeft, de lenzenvloeistof AOSEPT HydraGlyde van Alcon is geschikt voor alle typen contactlenzen. Het

AOSEPT HydraGlyde reinigingssysteem

reinigt, desinfecteert en neutraliseert uw lenzen. Eiwitten kunnen uw lenzen aantasten, maar deze lenzenvloeistof reinigt uw lenzen grondig op eiwitten.

De speciale HydraGlyde formule zorgt ervoor dat uw lenzen bevochtigd worden en vocht vasthouden in het oog. Door extra vocht, voelen uw lenzen extra comfortabel aan in uw ogen. De lenzenvloeistof is vrij van conserveringsmiddelen, maar is een waterstofperoxide verzorgingssysteem.

AOSEPT HydraGlyde lenzenvloeistof verpakking

Lenzenvloeistof uitproberen

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst lenzenvloeistof wilt uitproberen. Wanneer u de volgende keer uw lenzen bestelt, kunt u een test-lenzenvloeistof mee bestellen. Op deze manier kunt u kennis maken met meerdere lenzenvloeistoffen.

Advies voor lenzenvloeistoffen zonder conserveringsmiddelen

Heeft u oogklachten door uw lenzenvloeistof, maar bent u niet zeker over welke lenzenvloeistof u het beste kunt bestellen? Wij geven u graag persoonlijk advies. Onze Eyelens specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Lenzenvloeistoffen zonder conserveringsmiddel.