Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Droge ogen? VitA-POS oogzalf biedt de oplossing!

Droge ogen? VitA-POS oogzalf biedt de oplossing!

Droge ogen? VitA-POS oogzalf biedt de oplossing!

Zeker 1 op de 6 mensen heeft last van droge ogen. Dit ontstaat doordat de ogen niet vochtig genoeg zijn of de samenstelling van de tranen niet in orde is. Het voelt alsof er zand in uw ogen zit, dat jeukt, brandt en prikt. VitA-POS Oogzalf helpt te voorkomen dat uw ogen uitdrogen en verbetert de traanfilm.

Bescherm uw ogen tegen uitdroging

Uitdroging van uw ogen kan zorgen voor ontstekingen, en dat is het laatste wat u wilt. Uw ogen zijn immers een kostbaar bezit. Knipperen helpt slechts tijdelijk; het oog maakt onvoldoende traanvocht aan om het oogoppervlak te beschermen tegen uitdroging. Wij raden u aan om bij droge ogen ‘s nachts oogzalf te gebruiken. Hiermee legt u een dun laagje vet op het hoornvlies, wat langer werkzaam is dan de druppels die u overdag toedient.

Een comfortabele en langdurige werking met VitA-POS oogzalf

VitA-POS oogzalf verlicht de symptomen van brandende of jeukende ogen en vormt een comfortabele en langdurige beschermende film op de ogen. De combinatie van ingrediënten – waaronder vitamin A, parrafine, witte Vaseline – verbetert snel de traanfilm en beschermt het oogoppervlak. Het brandende gevoel wordt ermee verlicht. Aanbrengen is gemakkelijk en pijnloos.

Behandeling van droge ogen

Tijdens het slapen produceren uw ogen geen traanvocht. VitA-POS oogzalf verhindert dat uw oogoppervlak ’s nachts zal uitdrogen. Dit voorkomt vastgeplakte oogleden en korstjes bij het ontwaken. Smeer de zalf in de avond op de binnenkant van de oogleden en gedurende de nacht zal er een vettig aanvoelend laagje over het hoornvlies worden verspreid. Let op: Het kan zijn dat u verminderd zicht ervaart als u midden in de nacht opstaat. Daarom is het niet verstandig deze zalf overdag te gebruiken of in combinatie met uw lenzen in te doen.

Voordelen VitA-POS oogzalf

  • De ideale bescherming van het oogoppervlak
  • ’s Nachts te gebruiken bij alle vormen van droge ogen
  • Zonder bewaarmiddelen of fosfaten.
  • Verbetert de traanfilm
  • Bevochtigt tijdens anesthesie

VitA-POS oogzalf kopen

VitA-POS oogzalf koopt u voordelig en snel bij oogzorg-producten.nl, het adres voor uw oogverzorging. Bekijk dit product.