Snelle levering | 20 jaar expertise

Hyabak oogdruppels tegen droge ogen

Hyabak oogdruppels tegen droge ogen

Hyabak oogdruppels tegen droge ogen

Droge ogen of oogleden: het is geen pretje. Dat jeukende, branderige gevoel kan behoorlijk voor pijn en frustratie zorgen. Heb jij hier ook vaak last van, bijvoorbeeld omdat je te weinig traanvocht aanmaakt, of omdat je veel met droge lucht te maken hebt? Probeer dan eens de Hyabak oogdruppels. Deze druppels zijn als het ware kunsttranen, die specifiek bedoeld zijn om droge en vermoeide ogen tegen te gaan. Zo heb je minder last van de symptomen en hou je langer dat comfortabele gevoel.

hyabak oogdruppelsDe Hyabak oogdruppels van Thea Pharma herstellen de balans van traanvocht, op een natuurlijke manier. In deze druppels vind je bijvoorbeeld geen conserveringsmiddelen of fosfaat. Hyabak druppels bevatten natriumhyaluronaat als actief bestanddeel. Dit geheel natuurlijke middel vormt een stabiele traanfilm op je oogoppervlak, dat niet zomaar weggespoeld kan worden. De druppels zorgen er bovendien zelf voor dat ze langer op het oogoppervlak vastgehouden worden. Symptomen als jeuk en een branderig gevoel verdwijnen over het algemeen al snel na het gebruik van dit product. Daarnaast zorgen de druppels ervoor dat uw oog beter beschermd is tegen infecties en beschadigingen.

Hoe gebruik je Hyabak oogdruppels?

Oogdruppelen is over het algemeen niet heel moeilijk. Als je het nooit gedaan hebt, is het wel even wennen. Eerder schreven wij al een

blog met instructies

, daar zou je ook nog eens kunnen kijken voor gedetailleerde informatie.

Hyabak druppels bevochtigen en smeren je ogen. Draag je contactlenzen, dan zou je de lens zelf met de druppels kunnen bevochtigen. Het in- en uitdoen wordt dan makkelijker, en je houdt langer een comfortabel gevoel.

Hyabak oogdruppels gebruik je als volgt:

  • 1 druppel in elk oog gedurende de dag, zo vaak als nodig is
  • Voor contactlensdragers: een druppel op elke lens bij het in- en uitzetten van de lens

Denk aan hygiëne en houdbaarheid

Zorg ervoor dat je zo steriel mogelijk werkt als je oogdruppels gaat gebruiken. Was je handen voor en na het druppelen, en wees ervan verzekerd dat het product niet in aanraking komt met andere (vloei)stoffen. De standaard flacon van 10 ml bevat geen conserveringsmiddelen. Houd dus extra rekening met de houdbaarheid van het product, zoals je dat eigenlijk met alle producten doet. Nadat je het flesje hebt geopend, is het nog 12 weken houdbaar. We raden je aan om het product na het verstrijken van die 12 weken weg te doen in verband met de hygiëne.

Bij Oogzorg-producten.nl kun je

testdruppels van Hyabak

bestellen, maar bijvoorbeeld ook een

duopack met daarin 2x10 ml

. Heb je vragen over de druppels, of over andere producten in ons assortiment? Laat het dan gerust even weten, door

contact

op te nemen met de klantenservice.