Snelle levering | 20 jaar expertise

Op zoek naar een alternatief voor Oogdruppels? Probeer Oogspray!

Op zoek naar een alternatief voor Oogdruppels? Probeer Oogspray!

Op zoek naar een alternatief voor Oogdruppels? Probeer Oogspray!

Bent u niet zo fan van druppels, en vindt u het maar spannend om deze in uw oog te laten vallen? Dan hebben wij een nieuwe oplossing voor u, als u tóch van die droge ogen af wilt. namelijk: Aqualarm Intensive oogspray! Deze intensieve spray helpt jou droge ogen tegengaan, die u bijvoorbeeld krijgt van werken in een ruimte met airco of te lang kijken naar een beeldscherm.

Geen irritaties meer

Geïrriteerde, droge oogleden noemen we ook wel blepharitis. De Aqualarm oogspray zorgt voor snelle en doeltreffende hydratatie, omdat het uw traanfilm stabiliseert. U houdt dus langer een comfortabel gevoel, ook (en zeker) als u lenzen draagt. En het mooiste is? U hoeft er niet eens uw ogen voor open te doen! U kunt de spray gebruiken met open én gesloten oogleden.

Wanneer gebruikt u deze spray?

Aqualarm gebruikt u als u last hebt van droge, geïrriteerde ogen en oogleden. Niet iedereen houdt ervan om druppels te gebruiken, het is dus ideaal als u zelf kunt kiezen welk middel het beste bij u past. De oogspray Aqualarm gebruikt u het beste bij:

  • droge, vermoeide en/of geïrriteerde ogen hebt
  • veel in ruimtes met airconditioning werkt
  • veel naar een beeldscherm kijkt
  • oogverzorging zoekt die te combineren is met (alle soorten) contactlenzen
  • oogverzorging wil die geen conserveringsmiddelen bevat

Zo gaat u te werk

Zoals gezegd kunt u de Aqualarm oogspray op meerdere manieren gebruiken. Kies voor:

  • Gebruik met gesloten oog: hierbij sprayt u vanaf de zijkant, op ongeveer 10cm afstand. Dit verzacht het ooglid bij allergieën, droogte of schilfering.
  • Gebruik met open oog: ook hierbij sprayt u vanaf de zijkant op ongeveer 10cm afstand. De hyaluronaat zorgt voor een directe bevochtiging. Liposomen worden opgenomen in uw oog, om de traanfilm te herstellen en de verdamping van tranen te voorkomen.
  • Gebruik als druppels op de rand van uw ooglid: dit hydrateert en kalmeert uw vermoeide ogen, en helpt het herstel (en de stabilisering) van de traanfilm.

Heeft u vragen over het gebruik van deze spray, of over andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust eens contact op met onze

klantenservice

!